اسنپدراگون چیست؟

فهرست مطالب

عبارت اسنپداگون قعطا برای شما آشناست و احتمالا بارها اسم آن به گوش شما خورده است. شاید اصلا برایتان مهم نبوده باشد و به آن توجه نکرده باشید. دغدغه بسیاری از کاربران زمانی است که می خواهند یک گوشی هوشمند خریداری کنند تراشه های مختلف را با یکدیگر مقایسه می کنند،اما در حقیقت اطلاعاتی در این مورد ندارند که اسنپدراگون چیست؟ این قطعه کوچیک در گوشی چه کاری را انجام می دهد؟ از چه بخش های تشکیل شده اند؟ و هرکدام از اجزاء آن چه عملکردی دارند؟ ما در این مقاله قصد داریم به تمام این سوالات پاسخ دهیم و به صورت کامل به موضوع اسنپدراگون چیست؟ آشنایی با تراشه اسنپدراگون بپردازیم، پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

اسنپدراگون چیست؟ آشنایی باتراشه اسنپدراگون

اسنپدراگون(Snapdragon) یکی از متداول ترین سیستم های تک تراشه ای که در گوشی های هوشمند اندرویدی مورد استفاده قرار می گیرند. پردازنده اسنپدراگون از برترین فناوری های تلفن همراه به شمار می رود که از آن در برند های مشهور مانند: سامسونگ، وان پلاس، شیائومی و ….به کار رفته است. تمام سرعت عملکرد یک گوشی، به نوع پردازنده و سرعت پردازنده در مورد استفاده در ساخت آن گوشی بستگی دارد. امروزه اسم پردازنده اسنپدراگون را بیشتر می شنوید دلیل آن هم قدرت بالای این پردازنده و استفاده از آن در گوشی های پرچمدار با سیستم عامل اندروید می باشد. در ادامه به اینکه اسنپدراگون چیست خواهیم پرداخت. 

بیشترفته ترین تکنولوژی کوالکام زیر پرچم خانواده ی اسنپدراگون 800 عرضه می شود که جدیدترین آنها اسنپدراگون 865 می باشد. خانواده میان رده اسنپدراگون 600 و 700 هستند که از جمله می توان به اسنپدراگون 765 اشاره کرد که  4G هم پشتیبانی می کند و در نهایت برای گوشی های مقرون به صرفه از اسنپدراگون خانواده 400 استفاده می شود.

مزایای اسنپدراگون

 کوالکام بزرگ تامین کننده چیپست های دنیا به حساب می آید که در بخش های مختلفی از جمله پرچمدارها، میان رده ها و گوشی های مقرون به صرفه فعالیت می کنند که برند اسنپدراگون می باشد. پردازنده اسنپدراگون به دلیل مصرف پایین، تولید گرمای کم، شارژ سریع و سایز کوچیک جزء پردازنده های های محبوب می باشد، که اکثرا برند های معروف تولید کننده گوشی از آن در ساخت گوشی های خود استفاده می کنند. از دیگر مزایای اسنپدراگون می توان به اینترنت 5G، حجم کمترعکس ها، تجربه گیمینگ فوق العاده بهتر و حالت پرتره برای فیلم ها اشاره کرد.

آشنایی با انواع اسنپدراگون

شرکت کوالکام انواع اسنپداگون را تولید و به بازار عرضه کرده است، و در حال حاضر بهترین ترین تراشه های دنیا را تولید می کند. در ادامه مطلب شما را با انواع اسنپدراگون آشنا خواهیم کرد.   

اسنپدراگون سری 200

 

دایورت چیست؟ آموزش دایورت کردن
خواندن

کوالکام اسنپدراگون سری 200 را با قیمت مناسب روانه بازار کرد. اسنپدراگون سری 200 ضعیف بوده و توانی قابل توجهی ندارد اما از پس کارهای روزمره دستگاه هوشمند شما به خوبی بر می آید، این اسنپداگون در بین گوشی های اقتصادی کاربرد دارد وبرای ساده ترین نیازهای کاربران طراحی شده اند اسنپدراگون سری 200 تراشه هایی هستند که با هدف تعویض راحت نرم افزارها ساخته شده اند. سری 200 اسنپدراگون با هسته های پردازشی A5 و A7 و با سرعت 1.2 گیگاهرتزی طراحی شده اند.

اسنپدراگون سری 400

اسنپدراگون های سری 400 بذای گوشی های ارزان قیمت  و مخصوص گوشی های اقتصادی هستند. قدرت وعملکرد بهتری نسبتا به اسنپدراگون 200 دارند . در اسنپدراگون سری 400 پردازنده های مرکزی با هسته های Corex-A7، Krait200، Cortex-A53، استفاده می کند و سرعت بین 1.2 تا 1.7 گیگاهرتز ارائه می دهند. بدین ترتیب، کوالکام با تمام توان در تلاش است تا نسل های دیگر را به شکلی گسترده تر به گوشی های هوشمند بیاورند.

اسنپدراگون سری 600

سری 600 اسنپدراگون برای گوشی های میان رده قدرتمند طراحی شده اند. ویژگی های نظیر فیلم برداری 4K Ultra HD و باز پخش را در اختیار کاربر می گذارد. پردازنده مرکزی در سری 600 به هسته های پردازشی Cortex-72،  Cortex-A53مجهزند. اولین پردازنده ی این سری با نام اسنپدراگون 600 در سال 2013 معرفی شد و بعد از آن اسنپدراگون 610، 615، 616 و 617 معرفی شدند و تا حدی این سری از تراشه های 600 بهبود یافتند اما از معایب این پردازنده پیش از حد داغ شدن و افت عملکرد در دمایی بالای آنهاست. شرکت کوالکام برای رفع این مشکل تراشه 625 و626 را معرفی کرد که سطح عملکرد خالص آنها بسیار خوب است. اما گاهی مواقع در زیر بار پردازشی سنگین، گرمایی پیش از حد مجاز ایجاد می کند.

اسنپدراگون سری 800

اسنپدراگون سری 800 در سال 2013 روانه بازار شد و این پردازنده تاکنون بالاترین سطح عملکرد را در میان تمامی تراشه های اسنپدراگون داشته باشد و مخصوص گوشی های پرچمدار طراحی شده اند برند های مانند شیائومی، سامسونگ، وان پلاس  از این اسنپدراگون قدرتمند استفاده می کنند. برای کسانی که اهل گیم هستند قدرت این موتور های پردازشی بهترین گزینه های حال حاضر برای کاربران حرفه ای و گیمر ها به ارمغان می آورد. پردازنده جدید 800 اسنپدراگون یعنی سری 888 اسنپدراگون می باشد که تاکنون پرچم دار سیستم های تک تراشه ای این برند است. تراشه 4 نانومتری از CPU هشت هسته ای قوی بهره می برد. این تراشه دارای یک هسته قدرتمند Cortex-x2، سه هسته Cortex-A710 و چهار هسته Cortex-A510 برای ارائه عملکرد ای سبک است.

جمع بندی

طی سال ها اسنپدراگون های قدرتمند و بهتری روانه بازار شد که برخی از این تراشه ها به دلیل بهینه سازی مصرف باتری کم و سرعت فوق العاده ای دارند. و برای گیمرها بهترین و مناسب ترین گزینه برای شما خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر سری به  پردازنده اسنپدراگون 670 در تعمیرات موبایل بزنید. برای آشنایی بیشتر اسنپدراگون ها مقاله تفاوت پردازنده‌های اسنپدراگون و اگزینوس درگوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ را مطالعه کنید.     

 

دایورت چیست؟ آموزش دایورت کردن
خواندن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
واتساپ
اینستاگرام
پشتیبانی در پیام رسان ها